divendres, 3 de maig del 2013


La missa d'infants del dia 27 d'abril va ser dedicat a la Mare de Déu de Montserrat, i al manament de l'amor de Jesús, que vàrem escoltar a l'evangeli.  Els infants de la catequesi van portar una rosa i la van oferir a la Mare de Déu de Montserrat, després vam  cantar tots pecagat el cant "Rosa d'abril".


Al final de la missa, també hi van haver roses per les catequistes, que dediquen el seu temps als infants i a la parròquia amb tanta generositat. Un petit reconeixement que la parròquia agraeix molt.


Que la Mare de Déu de Montserrat guardi el nostre país de Catalunya, les nostres famílies i els nostres cors,  amb la seva mirada protectora i amb la seva intercessió i la seva pau.  Des d'aquí,  la parròquia  també vol felicitar a totes les persones que porten el nom de Montserrat.


El dia 1 de maig, com cada any vam celebrar la missa a la Capella del Codony. Un bon grup de persones ens hi vam aplegar, amb les mossens Joan Llort, Joan Cañas i el rector de la parròquia, els tres van celebrar la missa dedicada a la Mare de Déu del Roser.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada