dilluns, 10 de juny del 2013


Homenatge i reconeixement al Sr. Jaume Bonet Marimont per als molts anys que ha dedicat el seu temps a la parròquia, amb el seu servei generós i desinteressat.  Mn. Joan Francesc va lliurar un diploma agraint al Sr. Jaume Bonet tot el que ha fet, i encara fa.  Per la seva part, Sr. Jaume Bonet va dir unes paraules molt emotives, sesumint la seva vida en relació a la parròquia.



TROBADA  ARXIPRESTAL  DE  CRISTIANS A  VALLCLARA


Mn. Joan Galtés, Vicari Episcopal de Barcelona i Dc. en Història de l'Església, va fer una xerrada molt bonica i històricament molt interassant sobre els martirs de l'eslgésia, i resaltant les seves abtituts de morals, evangèliques i humanes. Un centeanr llart de persones van assistir  dels diversos poble de la Conca de Barberà als actes d'aquest Aplec. 


Déprés es va celebrar la missa, on es va omenatjar a Mn. Albert Palacín, pels seus 50 anys de mossèn, les seves bodes d'or, i el van obsequiar amb un calze de plata. Finalment vàren compartir una estona de germanor amb un pica pica, que es va allargar fins a les 9 del vespre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada